Váš nákupný košík je prázdny

Ste neprihlásený
Kto sa stará o Vašu objednávku? Tím Mojataška

Kto sa stará o Vašu objednávku? Tím Mojataška

Ako asi správne predpokladáte, papierová taška sa k Vám nedostane len tak sama od seba. O Vaše objednávky sa stará tím, ktorý s hrdosťou v spoločnosti na otázku o práci odpovedá: „pracujem v mojej taške“.

Náš kolektív je prepojením slnečných aj daždivejších pováh. Rovnováha nie je dôležitá totiž len v prírode. Sú tu typy, ktoré celý rok čakajú príchod leta ( ktoré na Orave trvá dva mesiace) aj milovníci jesenných splínov.

Chlapská sila vo výrobe.

To, aby papierová taška s krúteným uchom vôbec uzrela svetlo sveta, je práca niekoľkých mužov, ktorí v rôznych fázach zabezpečujú výrobný proces a logistiku skladu.

Večne trilkujúci Peťo premení každú pieseň v obľúbenom rádiu na netradičnú skladbu svojim spevom, alebo hvizdom. Nezľakne sa žiadnej výzvy, preto je jeho pracovnou výsadou ovládanie a vylepšovanie farebnej tlače ofsetom a obsluha stroja na skladanie tašiek.

Tu ale nemôžeme obísť Tomáša, ktorý svojim stoickým pokojom vyrieši každý technický problém najväčšieho stroja, ktorý pri dobrej prevádzke „vypľuje“ aj 20 000 ks tašiek. Človek, čo ho stretne by mal pocit, že s prehľadom rieši veci len tak, pohľadom. Nie je ale výnimkou, že ho nájdete ležať v jednej z atraktívnych polôh niekde v útrobách milovaného stroja.

To už zo skladu vybehne ďalší Peťo, ktorého môžete mať problém si všimnúť. Je vlastne aj v sklade, aj mieša farbu vo výrobe, aj expeduje balíky, aj prenáša krabice, je tu aj tam. Večne dobrou náladou Vás hneď nakazí, ak mu to dovolíte.

Aby to dobre sedelo, máme v ponuke aj ďalšieho Tomáša. Bez mihnutia oka, s večným kľudom Indiána, vyrieši každý problém ( keď pri balení pokazíme páskovačku, alebo práve nejde tlačiť štítky), pomaly sa presunie miestnosťou a zrazu máte po problémoch. Niekedy ani nevieme kedy sa to stalo a všetko okolo znova funguje!

Na premostenie sú tu ešte dvaja chlapi, ktorí to celé vymysleli. Ivan a Peťo riadia firmu aj výrobu otvorene. Snažia sa o prehľadnosť vo vzťahoch, výrobnom procese, možností expedovania, vylepšovania procesov spracovania objednávok, rozvíjania reklamy a prezentácie. To všetko pod hlavičkou zlepšovákov s prihliadnutím na ekológiu prostredia, v ktorom žijeme a pracujeme.

Romanka balí tašky. Poznáte ženu, ktorá povie na naťahovanie sa s 30 kilovými balíkmi „keď mňa Ti to baví...“ ? Zrejme takú nepoznáte, pretože je jediná a pracuje v Mojej taške. Vždy efektívna, pokojná, odhodlaná pomôcť aj keby na ňu čakalo 100 nezabalených objednávok.

Dokonalosť v balení dopĺňa Lojzo alias Lujz. Videli ste už balíky množiť sa pod niekoho rukami ako mávnutím čarovného prútika? Príďte sa pozrieť ku nám do skladu.

Majsterky sieťotlače.

Tichá voda menom Janka brehy myje. Pracuje ako myška, tašky pod jej rukami pribúdajú akoby len tak, bez námahy. A diery po myške určite na Vašich taškách nenájdete.

Silvia je veľká mama sieťotlače. Vypočuje, poradí, vymyslí, uprace, rozvrhne prácu a pečie najlepšie koláče na okolí.

Zostavu na sieťotlači dopĺňa druhá Janka, ktorej humor a smiech prebije každý nával práce. Nebojí sa roboty a prišla by aj v soboty. Dobrá nálada sa z nej prenáša rovno na stroj, z ktorého vyskakujú tašky s Vašim logom.

Helka a Magdalénka majú pomocnú ruku na každú prácu, ktorú treba k spokojnosti našich zákazníkov dokončiť. Buď zbierajú tašky z výrobného stroja, navliekajú ušká do prestige tašiek, alebo potláčajú tašky Vašou grafikou, keď je objednávok naraz priveľa. Vždy s nadhľadom tak, aby ste na tašky dlho nečakali. Helka s nadhľadom hodí na Vás úsmev, aj keby sa necítila akúrát fajn.

Nastáva čas vyjsť po schodoch a premiestniť sa do kancelárie, kde riešime Vaše objednávky, faktúry, reklamácie, grafiky, návrhy a popri tom sa snažíme nájsť spôsoby, ako servis pre Vás vylepšovať.

Office manažérky.

Lucka s prehľadom vybaví objednávku v akomkoľvek jazyku. Každá reč sa predsa dá vyskladať z angličtiny a slovenčiny, prifarbenej nemčinou a francúštinou. Porieši akúkoľvek excellovskú tabuľku a vytlačí akúkoľvek nálepku. Nenápadný úsmev naznačuje, že sa jej niečo podarilo, alebo vie dobrý nový vtip.

Milka je veľká mama kancelárie. Vybaví, zorganizuje, uprace, vyhodí, vybehá, pripomenie, umyje,nakúpi. Všetko tak, aby sa ušlo každému a aby sa každý ponúkol z jej veselosti. Svorne priznávame, že sú dni, kedy nebyť jej optimizmu, rúcali by sme sa po jednej ako papierové tašky vo vetre.

Ďalšia Lucka, alias vedúca, sa ovieva vejárom grafických možností. Užíva si momenty, kedy treba pripraviť veselé grafiky na naše siete a roluje obrázky kým sa v dostupných zdrojoch neminú. Nové výzvy síce nemá v obľube, vždy sa ich ale zhostí a pracuje ako včelička aj na zložitých projektoch.

Mladý víchor Joanna býva za blízkou hranicou a stará sa o poľský trh. To, že je vekovo najmladšia v celej firme, pobadáte len na jej vzhľade, kde podozrivo absentujú vrásky. Správanie má totiž ako zrelá manažérka podnikateľka s 10-ročnými skúsenosťami na vysokých postoch v prosperujúcej veľkej spoločnosti. Vybaví nevybaviteľné, bez stresu zavolá aj prezidentovi a odšoféruje vetriesku, ak to bude potrebné.

Evka  sa trošku venuje marketingu, rada tvorí. Skalopevne verí, že o nej niečo pekné napíšu jej kolegovia a uzatvára kruh točiaci sa okolo papierovej tašky. Sama sa čuduje, čo všetko si vyžaduje výroba papierovej tašky, jej potlač a distribúcia.

Títo ľudia žijú svoj pracovný život v Mojej taške a starajú sa o to, aby Vám v rukách pristála kvalitná krásna papierová taška. Nech sa aj Vám pracuje aspoň tak, ako nám na Orave – dobre a zdravo. A nebojte sa, aby to nevyznelo ako utópia - na piatok sa vždy všetci veľmi tešíme.