Váš nákupný košík je prázdny

Ste neprihlásený
Prečo sa oplatí zavolať do Mojej tašky?

Prečo sa oplatí zavolať do Mojej tašky?

Zavolajte nám. Nebojte sa sklamania!

Či potrebujete poradiť s rozmerom tašky, ktorý sa nie vždy dá správne odhadnúť, ohľadom materiálu, alebo najvhodnejšom type tašky, sme tu pre Vás. Klientský servis máme nastavený ako hlavnú prioritu, pretože vieme, že potrebujete kvalitné a spoľahlivé informácie. Snažíme sa a vylepšujeme svoje schopnosti, aby Vám naša komunikácia bola čo najviac príjemná. Sme radi, keď ste spokojní, keď sa nám obchody daria a tašky Vám slúžia presne tak, ako potrebujete. Ideálne ešte trochu lepšie.

Riadime sa mottom – radšej raz volaj ako 5 krát píš. Radi Vás počujeme a sme presvedčení, že pri priamej komunikácii sa skôr vyhneme nedorozumeniam, nepochopeniam. Ak Vám teda aj po zadaní objednávky, zazvoní telefón s neznámym číslom, dvíhajte! Možno sa len potrebujeme uistiť, či si prajete menšiu alebo väčšiu potlač, alebo či je Vaša dodacia adresa zadaná celkom správne.

Možno niekedy nemáte svoj deň a v práci dostanete úlohu objednať tašky pre dodávateľov. Netvrdíme, že vždy a všade, ale u nás sa väčšinou podarí, že natrafíte na milú konverzáciu, ktorá Vás môže pobaviť, zlepšiť deň alebo aspoň milo prekvapiť.

Tešíme sa na rozhovory s Vami.

Sme tu pre Vás každý pracovný deň od 7:30-16:00 na telefónnych číslach:

0948 272 746
0948 030 656
043 / 5381 511