Váš nákupný košík je prázdny

Ste neprihlásený
Novinka - bavlnená taška v červenej farbe.

Novinka - bavlnená taška v červenej farbe.

Predstavujeme Vám nové farebné prevedenie v ponuke bavlnených tašiek za skvelé ceny.

Tašky z ekologického bavlneného materiálu bez aj s potlačou sa už niekoľko rokov tešia nesmiernej obľube u všetkých, mladých aj starých. Ich výhody? Tašky z bavlnenej látky sú pohodlné, šikovné a hlavne priestranné. Jednoducho sa s nimi manipuluje, zmestia sa do nich všetky základné každodenné potreby a vedia byť aj skvelým fashion doplnkom. Okrem týchto výhod sa s nimi veľmi stotožňujú mladí, pretože sú prakticky neprekonateľné vo svojej jednoduchosti. Žiadne zipsy, zapínania. Sú dokonalým kompromisom medzi elegantným a estetickým doplnkom a funkčnou a ľahkou taškou. To je dôvod, prečo sa bavlnené textilné tašky s potlačou stali povinnou súčasťou stylingu nielen počas nákupov v potravinách, ale aj pri každodenných cestách do práce či školy.

Okrem najznámejšej okrovej – prírodnej farby máme v ponuke bielu a čiernu, ktoré sa tiež tešia veľkej obľube. Na základe dopytu od Vás – našich klientov po farebných taškách sme na začiatok zaradili do našej ponuky bavlnenú tašky v červenej farbe. Potlač na ňu je možná bielou, čiernou aj inými konkrétnymi odtieňmi farieb. Biela ale na nej vyznie naozaj nádherne.

Pri používaní bavlnenej tašky myslíme na našu zem, na svet okolo nás.

O ekológii sa dnes hovorí veľa, priblížili sme sa obdobiu, kedy bude naozaj ťažké obhájiť sa pred ďalšími generáciami, keďže pomaly vyčerpávame našu zem a jej zdroje a zabúdame myslieť na zdravú udržateľnosť. Konzum stále vyhráva. Na začiatok by bolo dobré zamyslieť sa nad separovaním, no hneď potom aj na to, aby sme odpadu celkovo čo najmenej tvorili Hľadajme spôsoby ako používať veci dennej potreby čo najviac opakovane.

Výberom tašiek z eko bavlny s vlastnou potlačou môžete nielen získať štýlový doplnok, ale aj znížiť tvorbu odpadu. Navyše je tento materiál recyklovateľný. Bavlnené tašky s potlačou alebo bez potlače, nemusia ani po opakovanom použití, keď sa objavia známky opotrebovania, skončiť v odpadkovom koši. Tkaninu, z ktorej sú vyrobené, možno recyklovať a znovu použiť.

Zviditeľnite sa potlačou na bavlnenú tašku

Potlačiť logo na bavlnenú tašku Vám zaručí, že ho bude niekto naozaj dlho vidieť 😊 Bavlnená taška sa totiž neopotrebuje tak rýchlo ako papierová. Symbol Vašej firmy sa teda bude dlhodobo používať a „chodiť“ pomedzi ľudí bez toho, aby ste to plánovali. Preto je potlač na bavlnenú tašku tak vhodnou investíciou pre stále viac firiem. Sú obľúbené a bežne používané.

Látkové tašky s potlačou sprevádzajú ľudí všade – pri nakupovaní, v práci aj počas nej, na výlety do blízka aj do diaľky. Stali sa dôležitým módnym doplnkom, dostupným takmer v každej ponuke súčasných značiek. Potlačené textilné tašky sú akousi formou súčasného spoločenského výrazu. Najpopulárnejším spôsobom personalizácie je objednanie potlače na podklade vlastnej grafiky alebo umeleckého diela. Firmy často využívajú potlač svojho loga. Tlačíme na bavlnené tašky pomocou metódy sieťotlače, ktorá síce nesie určité obmedzenia, potlač ale dlhodobo drží, je urobená kvalitne podľa Vášho zadania.

Ak ste sa ešte nestali užívateľom obľúbených bavlnených tašiek, budeme radi ak vyskúšate práve naše. Možno práve červená bavlnená taška bude pre Vás vhodným doplnkom, alebo prostriedkom na zviditeľnenie a odprezentovanie Vašej firmy, Vašej módy, sebaprezentácie.