Váš nákupný košík je prázdny

Ste neprihlásený
ČO SA DÁ NA TÝCH TAŠKÁCH TOĽKO ROBIŤ?

ČO SA DÁ NA TÝCH TAŠKÁCH TOĽKO ROBIŤ?

Určite poznáte vetičky, ktoré sa vo Vašom pracovnom kolektíve stávajú vtipnou poznámkou na všetko, čo sa práve deje. ČO SA teda DÁ NA TÝCH TAŠKÁCH TOĽKO ROBIŤ?

Nie náhodou sa u nás stal podobnou vetou na všetko práve slogan z nadpisu.

Papierová taška, naša známa priateľka, pohodená len tak na stole, s nádhernou grafikou, so známkami opotrebovania, trošku pokrčená... Vedľa nej šálka obľúbenej kávy a nad nimi partia zanietených pracovníkov. Papierová taška sa dá kúpiť a predať ďalej, dá sa vyrobiť, potlačiť a poslať klientovi. Ale z tohto procesu sa dá vytvoriť aj spleť farebných cestičiek. Na začiatku je myšlienka ekologickejšieho pristupovania k prostrediu, v ktorom žijeme a tvoríme ho. S presvedčením, že v základe robíme niečo viac pre planétu, sme si stanovili ako prioritu ľudskosť a pozitívny prístup ku každému klientovi.

Čo teda dokážeme toľko robiť na papierovej taške, ktorá sa dostala na Váš stôl? Prerábame, vyvíjame, zisťujeme, vylepšujeme postupy výroby. Od zháňania vhodného papiera, spôsobov a možností čo najkvalitnejšieho lepenia, po skladanie, ktoré bude dokonale vyjadrovať náš zmysel pre detail. Výber a následné zapracovanie čo najlepšej alternatívy papierového ucha, ktoré sa Vám neodtrhne pri prvom použití, tiež stále vylepšujeme a hľadáme možnosti ako z neho vytvoriť čo najsilnejšiu oporu pre našu tašku s ohľadom na jej rozložiteľnosť v prírode, keď doslúži. Keď je už taška na svete, prichádza klient s požiadavkou jednoduchšej alebo komplikovanejšej potlače. Logo na taške predsa predáva Vašu značku všade, kam sa taška dostane. Keďže dbáme na jej kvalitu a možnosť opakovaného používania, môže sa stať že jedna taška aj sto krát dostane Vašu značku medzi ľudí. Tak poďme na to. Pošlete nám logo, ktoré by ste na nej chceli, prípadne vetičku, ktorá Vás definuje. Skúšame návrhy, komunikujeme, konzultujeme medzi nami, s Vami, s Vašimi kolegami ako by Vaša taška najlepšie vyzerala. Skúšame, ktoré farby vieme potlačiť krajšie, ktoré nie sú až také výrazné, na ktorom papieri sa lepšie vyníma ktorý typ potlače. Nájdeme spoločne tú najkrajšiu verziu, s ktorou ste spokojní. Ideme ďalej, náhľad, výkres, šablóna, maketa, film a následné nasvietenie sita, kolegyne vo výrobe sú už vo vytržení, kedy budú môcť začať vkladať tašky do stroja. Po nasvietení sita a natiahnutí farby prechádza každá jedna taška pecou, kde sa Vaše logo na ňu krásne zafixuje. A reklama na taške je na svete. Teraz už len pobaliť a poslať na Vašu adresu. V tomto procese ale každý týždeň pribúdajú vylepšenia, ale aj obmedzenia, kedy potlač nevyzerá dokonale a znova hľadáme cestu ako ich vyrobiť lepšie.

Nebýva výnimkou, že niekto z nás sedí s hlavou sklonenou nad pracovným stolom, obložený pantonovníkmi ( vzorkovníkmi farieb - pozn. autora), vytlačenými náhľadmi, roztrhanými taškami, fixami a pravítkami a filozoficky rozjíma nad lepším riešením. Vo výsledku ale býva taška podľa predstáv klienta. Samozrejme, že nie sme neomylní a máme stále na čom pracovať.

A tu niekde je odpoveď na našu obľúbenú otázku: čo sa dá na tých taškách toľko robiť? Zlepšovať sa. Mohli by sme tašky len tak vyrobiť, potlačiť a poslať. My sa ale snažíme vyrobiť čo najlepšiu tašku, potlačiť ju najkrajšie a najefektívnejšie ako je v našich možnostiach, potom ju vhodne zabaliť a odkomunikovať tento proces s Vami tak, aby ste vedeli, že aj nabudúce sa na nás môžete spoľahnúť.

Produkty