Váš nákupný košík je prázdny

Ste neprihlásený
Vaše otázky, naše odpovede.

Vaše otázky, naše odpovede.

Zdalo by sa, že pri výbere tašky nemôže byť nič, čo stojí za spomenutie. Vyberiem a kúpim, predsa... Klienti nás často kontaktujú ohľadom rád pri výbere tašiek. Vyberáme pre Vás z najčastejších otázok a možno aj Vy medzi nimi nájdete ten svoj, ktorý Vám zjednoduhší nákup papierových tašiek.

Podľa čoho vybrať najlepší možný rozmer?

Pri prechode na papierové tašky, ak ste predtým používali igelitové, treba zohľadniť skutočnosť, že papierová taška má dno, kde sa dajú produkty poukladať a vznikne tým priestor. Ak ste teda používali igelitku s rozmermi 360x460, pri papierovej taške Vám objemovo bude stačiť taška v rozmeroch 240x100x340mm. Tým, že dno tvorí plocha 24x10 cm, objemovo taška odnesie podobné množstvo, ako vyššie uvedená igelitka.

Je jedno, ktorú tašku si vyberiem? Prečo sú medzi jednotlivými typmi cenové rozdiely?

Tak ako pri inom tovare, platí aj tu, že čím menej za tašku zaplatíte, tým menej v nej odnesiete. Najlacnejší typ tašiek s plochým uchom je určený na bežný ľahší tovar, pretože sú vyrobené z tenšieho papiera, ako napríklad tašky s krúteným uchom. Tašky s plochým uchom sú vhodné napríklad pre cateringové služby, na niekoľko nádob s jedlom, prípadne textilný,alebo kancelársky tovar. Tašky s krúteným uchom využijete, ak máte obchod s ťažším tovarom ( potraviny a pod.), pretože sa vyrába z hrubšieho, pevnejšieho papiera. Ďalej sú ešte v ponuke zákazkové tašky z hrubšieho papiera, väčšinou používané ako luxusnejšie, darčekové tašky a tašky na víno.

Zdá sa mi, že tašky sú slabé. Akú majú certifikovanú nosnosť?

Papierové tašky, vo väčšine prípadov, nosnosť certifikovanú nemajú. V našej výrobe ale testujeme tašky dostatočne, aby sme sa zaručili za to, že odnesú bežné nákupy. Tašky testujeme aj v bežných každodenných životoch a nemávame problém s tým, že by sa tašky pri nákupe roztrhli a pod.

Aký tovar je nevhodný do papierovej tašky?

Samozrejme, sú situácie, kedy papierová taška nie je najvhodnejším riešením. Mokrý, vlhký a mrazený tovar (ak ho potrebujete preniesť ďalej a môže sa trošku topiť) do takejto tašky nepatrí. Ďalej príliš ťažký tovar a ostré hrany spôsobujú, že taška nevydrží.

Potlač tašiek. Dá sa na tašku potlačiť čokoľvek, alebo sú nejaké obmedzenia?

Pre potlač tašiek využívame viaceré spôsoby tlače. Možností je veľa a najlepšia je osobná konzultácia. Väčšinu tašiek potláčame logom sieťotlačou, kde potláčame logo na už hotové tašky (hlavne pri menších počtoch) Potom je možnosť potlačiť hárok ofsetom a následne zložiť tašku (pri väčších množstvách - od 5000 ks) – tu už je možnosť celoplošnej potlače, farebností, fotografií a pod.

Ako si môžem byť istý, že taška bude potlačená podľa mojich predstáv?

Ak si zadávate objednávku s potlačou Vášho loga, prípadne si vyberiete celoplošnú potlač tašky – v každom prípade Vám vždy najskôr pripravíme návrh tašky s Vašou grafikou. Následne Vám ho pošleme na odsúhlasenie, alebo prípadnú konzultáciu. Až po finálnom odsúhlasení klientom zadávame tašky do tlače.

Koľko trvá výroba tašky s logom?

Podľa typu potlače môže potlač tašiek trvať od jedného po štyri týždne. Pri komplikovanejších potlačiach to môže trvať aj dlhšie. Termín Vám ale vždy vopred oznámime a pokiaľ sa nestane nič nepredvídateľné, vždy ho aj dodržíme.

Koľko trvá dodanie tašiek?

Tašky bez potlače máme takmer všetky skladom, takže dodanie je druhý, príp. tretí deň od objednania. Tašky s potlačou dodávame podľa typu potlače od jedného do štyroch týždňov.

Prečo by som mal nakúpiť práve u Vás?

K tejto otázke sa dobre hodí recenzia od Renáty :)

  • Nakupovanie v tomto obchode je jedna radosť :)
  • Perfektná potlač :)
  • Perfektní ľudia :)
  • Papierovú tašky nakupujeme len tu :)

Vyskúšajte aj Vy!

Ak ste nenašli odpoveď na Vašu otázku, radi Vám poradíme na číslach 0948 272 746, 0948 030 656.